top of page

Köpvillkor 

Hos Annas skattkammare är alla som är över 18 år välkomna att handla, stora som små beställningar tas emot.


Priser
Alla priser i butiken är i svenska kronor och inklusive moms. För gamla och begagnade varor tillämpas VMB.

Beställning


Betalsätt

Förskottsbetalning: 

-Betala in via bankgiro; 224-0067  

-Betala via swish; 123 350 28 61

Gör din beställning och ange manuell betalning som alternativ. Vi skickar en bekräftelse på din beställning, avvakta med betalning tills du mottagit den. Betala in summan till ngt av ovanstående alternativ. Varorna skickas så snart betalningen registrerats på kontot (Vi packar och skickar 2 ggr/vecka). Glöm inte att ange ditt namn och ordernummer på betalningen. De beställda varorna reserveras i fem (5) vardagar. Vid utebliven betalning makuleras din order.

OBS! Butik och webbutik har samma lager, vilket innebär att en vara kan säljas slut samtidigt i den fysiska butiken. Skulle detta mot förmodan hända får du naturligtvis pengarna tillbaka.
 

Leverans

Leverans inom Sverige sker normalt med DHL och frakten är för närvarande 69 kr. 
Du får en avisering via SMS eller e-post när ditt paket kan hämtas ut.
 

Vi skickar inte möbler. Dessa hämtas i butik så snart som möjligt efter beställning. Kontakta oss via mail för bokning av tid.

Vi tänker såklart på miljön och återanvänder förpackningar och emballage i största möjliga mån.

Vid skadat paket reklameras detta direkt på utlämningsstället. Om skadan inte upptäcks förrän du kommer hem; meddela oss genast via mail. Om en vara skadas eller kommer bort då du skickar den tillbaka till oss är du som kund ansvarig.

Outlöst paket
Om du inte hämtar ut ditt paket sänds det i retur av fraktbolaget till oss. Du debiteras då en avgift på 300 kr. Ett paket som går tillbaka till oss outlöst räknas inte som ett returpaket. 

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara. 
 

Retur

Du har ångerrätt på ditt köp i 14 dagar enligt konsumentköplagen. Kontakta oss om du vill lämna tillbaka eller byta dina varor. Du bekostar frakten om du returnerar varorna. Kvitto skall bifogas. Glöm inte att ange kontonummer där du vill att pengarna ska sättas in (Frakten betalas ej tillbaka). Om en vara skadas eller kommer bort då du skickar den tillbaka till oss är du som kund ansvarig. 


Rättigheterna till bilderna på denna sida ägs av Annas skattkammare, det är ej tillåtet att kopiera dessa.
 
Ibland förekommer det mer än ett objekt på en bild, men det är endast den beskrivna varan som priset avser.

 

 

Företagsinformation

Annas skattkammare

Varavägen 11

53473 Stora Levene

Org nr; 821008-5943

bottom of page