top of page

HUR DET BÖRJADE..

Ända sedan barnsben har jag haft ett intresse av att inreda, pynta och göra fint. Jag var ofta med mina föräldrar på auktioner och loppisar, och delade deras uppfattning om att gamla enkla nötta möbler var finare än nya masstillverkade...

När jag var 13–14 år hittade jag ett gammalt vitt slagbord på en auktion, som jag blev kär i. Jag möblerade om på rummet och hittade gamla mjölkflaskor i skogen som jag bar hem, diskade och pyntade med. När jag var 25 år hittade jag till bloggvärlden, och kände genast att jag hittat rätt bland alla trevliga tjejer med samma stil och intresse. Redan då hade jag drömt om att starta café, men då började också drömmen om en egen inredningsbutik att födas. 8 år senare blev drömmen verklighet. Min butik slog upp portarna julen 2015 i en lokal hemma i vårt garage.

 

Jag bygger och utvecklar min dröm med ledord som enkelhet, återbruk, ekologiskt, naturlighet och njutbart för alla sinnen. Än så länge har drömmen lett mig in på de mest oväntade och fantastiska vägar med underbara möten och nya bekantskaper. Vi får se vart den bär mig härnäst. Hoppas att ni vill följa med på resan!

Kram Anna

bottom of page